Engelsiz Umutlar’da Eller Semaya Açıldı

16-02-2023 1174 Yorum yok. Yorum Ekle

Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, Kahramanmaraş’ın merkez üssü olduğu 7.7 ve 7.6’lık deprem felaketinde hayatını kaybedenler için Kuran-ı Kerim tilaveti düzenledi.


Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği’nin Çubuklu’da ki dernek merkezinde, Dernek Başkanı Dilek Akın Bülbül ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin ev sahipliğinde gerçekleşen Kuran-ı Kerim tilavetine CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülsüm Yılmaz, Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı ve İASKF Genel Sekreteri Asım Özdemir, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcu, Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç, Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Beykoz Otistik Çocuklar ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Taştan, BİSK Başkanvekili Şeref Kurtuluş, Beykoz Halk Eğitimi Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Cüneyt Yalvaç ve Yönetimi ile Engelsiz Umutlar Derneği’nin üyeleri, derneğin çalışmalarını yakından takip eden gönüllülerin katılım gösterdi.

 

Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği, Dernek çalışmalarını planlamaları doğrultusunda toplumun takdirini alacak şekilde devam ettirirken, gerek ilçe gerekse ülke genelinde gerçekleşen toplumsal sıkıntılara da olanakları nispetinde katkı koymaya devam etmekte olup, hayırseverleri muhataplarıyla buluşturmada köprü görevini devam ettirmekte.

 

Kanlıca Spor Kulübü Sporcusu Mehmethan Kirman’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ve Akbaba Mahallesi Muhtarı Yüksel Kılıç’ın yaptırdığı dua sonrası, Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve BİSK Başkanı Asım Özdemir açılışı yaparak sözü Dernek Başkanı Dilek Akın Bülbül’e verdi.

 

Engelsiz Umutlar Sosyal ve Kültürel Yaşam Derneği Başkanı Dilek Akın Bülbül “Türkiye olarak oldukça zorlu senelerden geçiyoruz ama 6 Şubat’ta yaşamış olduğumuz depremde birçok annemiz, babamız, evlatlarımız, kardeşlerimiz vefat etti, mekânları cennet olsun. Umut kapımızdan onlara gönderebileceğimiz en güzel hediye duaydı, rabbim kabul etsin.” şeklinde konuştu.

 

Dernek Başkanı Dilek Akın Bülbül’ün konuşması sonrası katılımcılara ikramlarda bulunuldu.



Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


16-02-2023 1174 Yorum yok. Yorum Ekle