Sözer, Günay ve Köseler 15 Temmuz Şehitleri’ni Unutmadı

15-07-2024 707 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Eren Günay ve Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, 15 Temmuz Şehirleri Murat Akdemir ve Hasan Kaya’yı mezarı başında andı.


Beykoz Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından paylaşılan ziyaret “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında 15 Temmuz Şehitlerimiz Hasan Kaya ve Murat Akdemir Kuranı Kerim Tilaveti ve dualarla kabirleri başında yâd edildi.” notuyla paylaşıldı.

 

Gün boyu ilçe genelinde 15 Temmuz kapsamında gerçekleşen etkinliklere de Beykoz Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesabından paylaşıldı.


Paylaşımlarda; “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı nedeniyle 15 Temmuz şehitlerimiz için İlçe Müftülüğü tarafından Ortaçeşme Camiinde Kuran-ı Kerim ve Mevlidi Şerif programı düzenlenerek, Kızılay ile birlikte vatandaşlarımıza lokma ikramında bulunuldu.”


“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kaymakamımız Sn. Faik Oktay Sözer, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Sn.Eren Günay, Belediye Başkanı Sn.Alaattin Köseler, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Doç. Dr. Barış Duman, 15 Temmuz Gazimiz Mustafa Uygun’u ziyaret etti.”


“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Kaymakamımız Sn. Faik Oktay Sözer, İstanbul Boğaz Komutanı Tuğamiral Sn.Eren Günay, Belediye Başkanı Sn.Alaattin Köseler, Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Doç. Dr. Barış Duman ile birlikte Şehidimiz Kemal Zeren’in ailesini ziyaret etti.”


Not: Beykoz Kaymakamlığı’nın sosyal medya hesaplarından paylaşılan etkinliklerin hiçbiri ilçe yerel basınına haber verilmedi. 


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Kaymakamlığı,İstanbul Boğaz Komutanlığı,Beykoz Belediyesi,Faik Oktay Sözer,Tuğamiral Eren Günay,Alaattin Köseler,15 Temmuz



15-07-2024 707 Yorum yok. Yorum Ekle