Sevgi, saygı ve hoşgörü üçgenini bünyesinde barındıran ender insanlardan olan P.Bahçe Polis Karakolu Komiseri Yavuz Gül, ilerleyen günlerde, yeni atandığı Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki görevine başlayacak
Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, P.Bahçe Merkez Karakolu Komiserliğini yapan Komiser Yavuz Gül, Beykoz’da bulunduğu süre içerisinde, kanunun kendisine tanıdığı yetkileri kullanarak, İlçe Emniyetimizin başarılı çalışmalarında katkısıyla bilinen başarılı bir polis şefimizdi.
P.Bahçe Merkez Karakolundaki asil görevi yanı sıra, İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde birçok göreve de zaman zaman vekâlet eden Yavuz Komiser, halen asil görevinin yanı sıra Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ne’de vekâlet etmekte.
Anadolu yakasının yeni oluşturulan ilçesi olan, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürlüğünün önemli bir bireyi olacağından hiç kuşkumuz olmayan Yavuz Komiserimize yeni görevinde de başarılarının devamını diliyoruz.
Not:
13 Mayıs 2009 Saat 23'de yayınlanan haberimizin. 14 Mayıs 2009 Saat 11.13'de ikinci güncellenmesi yapılmıştır
Keşke Gitmeseydi
Ben bu polisi spor komleksinde yapılan cem töreninden tanıyorum, çok yakışıklı ve karizmatik görüntüsü var, kendi aramızda yakışıklı olduğu için şapkasını takmıyor galiba, aslında şapkasını takmış olsa daha çekici olur diye konuşmuştuk.Gitmeseydi iyi olurdu ama, mademki tayin oldu hayırlısı olur inşallah.
yolun açık olsun
Yavuz abi seni çok arayacağız, bize bir abi gibi davrandığın için çekinmeden abi diye yazdım kusura bakma yeni görevinde başarılar dileriz.Sen bizi biliyorsun ben soğuksudan birol ve arkadaşları.
hayırlısı olsun
hayatım yeni görev yerin hayırlı olsun
hayırlı olsun
Değerli kardeşim,silah arkadaşım.Gittiğin heryerde kendini isbat edeceğine adım gibi eminim.Kötülüklerden uzak,iy
liklerden yana bir hayat dileği ile.
Sizlerle Çalışmak İsterdim
.Meslekten uzun yıllar önce emekli olmanın mutluluğunu çıkartıyorum derken, genç kuşak meslektaşlarım olarak çalışma şartlarınızın zor olmasına karşılık teknik ve bilgi donanımı açısından bizim dönemimizin çok ilerisinde olduğunuz için keşke genç olsaydımda bu dönemde bende çalışabilseydim diye zaman zaman üzüldüğümü sizlerle paylaşıyorum. Genç kardeşim çalıştığın yerde böyle konuşulduğuna göre farklı birisi olduğun belli, allah yolunu açık etsin, kendine belirlediğin ilkelerinden, kanunların sana verdiği yetkiler nispetinde vaz geçme. Çalışma hayatında ailen ile birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim.
Ayrılsakta Beraberiz...
Yaklaşık iki yıldır beraber olduğumuyz Yavuz komserimize bundan sonraki görev yerinde başarılar dileriz. AYHAN ŞİŞMAN Dernek Başkanı
hayırlı olsun
yavuz abi yeni görevin hayırlı olsun
HAYIRLI OLSUN....
Olay bu bir adam iyiyse iyidir,kötüyse köt . Kötü bir adam olsa insanları zorlasan buraya bir tane numunelik yorum yazdıramazdın, bu yeni polisler genelde böyle insanlara iyi davranan eğitimli ve idealistler. Allah utandırmasın ve bozmasın , yeni görevinde başarılar.
tanısmak isterim
yavuz bey sizinle tanışmak istiyorum polis vatandaş ilişkilerini konu alan bır sempozyum düzenliyorum bana yardımcı olurmusunuz
hayırlı olsun
nadide insanlar gittikten sonra beli olur dogrudur hayırlı olsun