Aydın Düzgün “Beykoz’da Her şey Yasak ve Kaçak.”

08-01-2022 1192 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilçe yerel basınıyla bir araya geldi. Toplantıda Beykoz yerel basınının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün kutlayan Düzgün, Beykoz üzerine konuşarak “Beykoz, hepiniz iyi biliyorsunuz, her şey yasak ve kaçak. Yani iki kelimeye sığacak kadar.” dedi.

 

CHP Beykoz’un Kavacık’ta ki ilçe merkezinde gerçekleşen kahvaltılı buluşmada, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, İlçe Yöneticileri ve CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri Gülay Demirel, Temel Karadeniz ile birlikte ilçe yerel basınını ağırladı.

 

Günün anlam ve önemiyle ilgili konuşan CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün “Hepinize teşekkür ediyorum. Hafta sonunuzu bize ayırdınız. Ben çok mutlu oldum. Zor bir mesleğe sahipsiniz. Yani gazetecilik, gençlik zamanımdan buyana hatırlıyorum, her zaman sıkıntıda, toplumun önünde olan insanlarsınız ama bunu birçoğu hayatlarıyla ödüyorlar. Bedeli çok ağır oluyor. Uğur Mumcu’dan başlayarak en son bugün Allah rahmet eylesin diyeceğim Metin Göktepe, basın kartı yanında olmadığı için içeride gördüğü zulüm ve işkence sonucu katledildi. Onu da buradan anıyor ve gününüzü de kutluyorum. Zor ama asil ve güzel bir mesleğe sahipsiniz, hepinize başarılar diliyorum. Beykoz, hepiniz iyi biliyorsunuz, her şey yasak ve kaçak. Yani iki kelimeye sığacak kadar. Maalesef, İstanbul’un değil, Türkiye’nin değil dünyanın en güzel kentinde yaşıyoruz. Ama 39 ilçe arasından en sonuncu ilçeyiz. Geri kalmışlıkta birinciyiz, çünkü Beykoz’umuza baktığımız zaman yapı stoku olarak çok çok kötü, ben kötü bir kelime kullanmak istemiyorum ama hakikaten çok kötü inşallah biran önce Beykoz imar, mülkiyet ve kentsel dönüşüm yoluyla biran önce rahatlar. Binlerce insanımız Cumhuriyet’in temelini oluşturan fabrikalar sayesinde cıvıl cıvıldı, canlıydı. Ama onlarca yıl oldu fabrikalar kapanalı ve ondan sonra gelen nesil işsizlik ve maalesef yavaş yavaş derin bir yoksullukla karşı karşıya. O yüzden Beykoz’umuzda işimiz gerçekten zor, biran önce imar ve mülkiyet sorunun çözülmesi kentsel dönüşümün biran önce yapılması, Beykoz’un kenarda kalmışlığının bir an önce ortadan kaldırılması en büyük isteğimiz, uğraşımız, çabamız olacak. Bunu partimizin üst kurullarına yöneticilerine, Genel Başkanımıza kadar hepsine iletiyorum. Ekrem Başkanımız bu konuda bizim için bir şans. İnşallah Çubuklu’da özellikle Çukuralanlıların olduğu bir mahallede kentsel dönüşüm yakında başlayacak. Tokatköy’de de kentsel dönüşüm var, 487 ada 3 parsel. Orada da bizim tavrımız pozitif. Yani iyi bir şeyler olsun artık Beykoz’da. O yaptı bu yaptı gibi karşı çıkmak yerine daha iyiyi daha güzeli nasıl yapılır bu önerilerde bulunuyoruz. İnşallah Beykoz Belediyesi’de bunda duyarlı olur. Vatandaşın derdini tasasını biraz daha dikkate alır. Onların istedikleri sadece 70-80 yıldır oturdukları yerlerden çıkacaklar, oraların daha güzel binalar yapılması için belediyeye terk edecekler ama bunun karşılığında da ne alacaklarını somut olarak görmek istiyorlar. Bu da çok zor, yapılamayacak bir istek değil. O yüzden dün olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanında olacağız.” şeklinde konuşmasını sürdürdü.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün konuşması sonrası soru cevap şeklinde devam eden toplantı serbest sohbet ile son buldu.

 

Günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı sonrası, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ile CHP İBB ve Beykoz Belediye Meclis Üyesi Gülay Demirel gazetecilere, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Özgür ve Adil Bir Türkiye için Yürüyüş Kitabı ile birlikte 2022 yılı takvimi hediye ettiler.   

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,CHP Beykoz,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü,CHP Beykoz İlçe Başkanlığı,Aydın Düzgün,Gülay Demirel,Temel Karadeniz


Fotoğraf Galerisi


08-01-2022 1192 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 602
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 1090
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 552
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 452
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 514
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 466
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 663
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 510
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1129
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 993
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 853