Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği’nden Birlik ve Beraberlik Gecesi

11-07-2024 719 Yorum yok. Yorum Ekle

İsmet Konca Başkanlığı’nda ki Beykozlu Doğu Karadenizliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, düzenledikleri dayanışma gecesiyle yaza damga vurdular.


Beykoz Sivil Toplum yaşamının en etkin derneklerinden olan Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği, başarılı çalışmalarıyla Beykoz’un STK hizmet çıtasını devamlı yükselterek örmek bir sivil toplum kimliğiyle çalışmalarını sürdürmekte.

 

Dernek Başkan Yardımcısı Erkan Özmen’in sunumunu üstlendiği ve İBB Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen birlik ve beraberlik gecesine Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler ve Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Spor Kulübü Temsilcileri katılım gösterdi.

 

Dernek Başkanı İsmet Konca ve Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler’in selamlama konuşması gerçekleştirdiği etkinlikte, İbrahim Demircioğlu’nun yönetiminde ki Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Folklor Ekibi’de sahne aldı.

 

Gerçekleşen etkinlikte folklor ekibinin yanı sıra Kemençevirtüözü Semih Aytaç ve Beykozlu Ses Sanatçısı Memoli’de sahne aldı.

 

Gecede kendilerini tanıtmak üzere stant kuran Nilgün Konca Başkanlığı’nda ki Beykoz Kadın Kooperatifi, başta Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler olmak üzere katılımcılara Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği adına anı hediyeleri verdiler.  

 

Mazeretimiz sebebiyle katılamadığımız etkinlik ile ilgili bilgi, fotoğraf ve videoları gazetemizle paylaşan Dernek Başkanı İsmet Konca’ya teşekkür ederiz. 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği,İsmet Konca

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


11-07-2024 719 Yorum yok. Yorum Ekle