Ordu-Mesudiye Konacık Köyünden Nazım Hikmet’e Özel

21-07-2024 987 Yorum yok. Yorum Ekle

Ordu-Mesudiye Konacık Köyü Dernek Başkanlığı ve Konacık Köyü Muhtarlığı, Geleneksel Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında, Köy Meydanındaki Kültür Merkezindeki Keşkek Günlerini çok özel bir güne çevirerek Yüreğimize Dokunan Nazım Hikmet Şiirlerinin okunduğu özgün türkülerin söylendiği muhteşem bir geceye imza attılar.


Mesudiye Yazar ve Şairler Platformu Üyesi Eğitimci, Şair ve Yazar Gülten Özgül’ün davetiyle katıldığımız etkinliğe özellikle köy halkı ve yakın köyler ile ilçe protokolü de büyük ilgi gösterdiler.


Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit, Köy Muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve güzergahı kullanan vatandaşlarında çat kapı katıldıkları muhteşem etkinlik, alanda yakılan muhteşem ateş ve Kültür Merkezinin güzel görüntüsüyle katılımcıları oldukça memnun etti.


Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit ve geceye katılan protokol mensupları, Konacık Köyü Kültür Evinde bulunan Müzeyi ve Cem Özgül&Sabire Özgül’ün Karma Fotoğraf Sergisini gezdikten sonra gece güzel bir program akışıyla devam etti.


Dernek Başkanı Ahmet Özgül, Köy Muhtarı Ömer Osmanoğlu, Şair Yazar Gülten Özgül ve görevliler, misafirler ile yakından ilgilendiği etkinlikte, heyecanla izlenen yarışmalar, keşkek ikramı, karma resim sergisi, Eğitimci Yazar Ali Rıza Arıcan’ın Fındık kitabının imza töreni, kemençesiyle yerel sanatçı Necati Işık, Mesudiye yöresinin folklorik çalgısı davul ve zurna dinletisinin ardından,  Umut Tahiroğlu’nun Sazı ve Sesiyle Yüreğimize Dokunan Nazım Hikmet Şiirleri, Şarkıları ve etkinliğe katılan misafirlerin seslendirdiği şiirleriyle serbest programa geçildi.

 

         

Anahtar Kelimeler : Ordu,Mesudiye,Kocacık Köyü,Nazım Hikmet,Cengiz Koçyiğit,Ahmet Özgül,Ömer Osmanoğlu,Gülten Özgül

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


21-07-2024 987 Yorum yok. Yorum Ekle