CHP’li Torun Beykoz’da Vatandaşın Sorunlarını Dinledi

08-01-2022 1345 Yorum yok. Yorum Ekle

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Çubuklu Mahallesi’nde vatandaşın sorunlarını dinledi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın organizesinde, Çubuklu esnafı ve vatandaşlarıyla buluştu. CHP Beykoz İlçe Başkanlığı’nın belirli periyotlar halinde Genel Başkan Yardımcıları, Parti Meclisi Üyeleri veya Milletvekilleri’nin katılımıyla yapmayı planladığı Mahalle buluşmalarının ilki Çubuklu ’da gerçekleşti.

 

CHP Beykoz’un Kavacık’ta ki ilçe merkezi önünde partililerle buluşan Genel Başkan Yardımcısı Torun, Kavacık’tan Çubuklu Merkez’e kadar yürüyerek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin koordinesinde gerçekleşen yürüyüşe CHP Parti Meclisi Üyesi Av. Sevgi Kılıç, CHP Mesudiye İlçe Başkanı Vedat Karaduman, CHP Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Çubuklu Mahallesi Muhtarı Hüsnü Kolcu ve partililer katılım gösterdi.

 

Esnafı tek tek ziyaret ederek hayırlı işler dileyerek işlerinin nasıl olduğunu soran Genel Başkan Yardımcısı Torun bir dokundu bin ah işitti. Esnaflar, hayat pahalılığı yüzünden işlerinin neredeyse durma noktasına geldiğini ve artık kendilerini değil çocuklarını torunlarını düşündüklerini söylediler.

 

Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, esnaf ve vatandaşlarla görüştükten sonra, CHP Çubuklu Mahalle Başkanı Erdem Çelik’in organizesinde Çubuklu Atatürk İlkokulu önünde ki geniş alan da toplanan vatandaşlara seslendi.

 

Torun “Zor günlerden geçiyoruz. İçinde bulunduğumuz durum malum, buraya gelene kadar esnaflarımızla görüştük, ziyaret ettik. Herkes inanılmaz bir sorunlar yumağı içerisinde. Maalesef bizi yönetenler sadece kendi iktidarlarını düşündüler. Sadece yandaşlarını düşündüler, vatandaşı düşünmediler. Bizlere dediler ki yol yaptık, köprü yaptık ama bizim o yollardan köprülerden geçecek paramız yok ve neredeyse altımızda ki arabalarımızı da alacaklar. Bu ülke büyük bir ülke, devlet geleneği olan bir ülke ama maalesef 19 yılda enflasyona bakın, kişi başı gelire bakın, içinde bulunduğumuz duruma bakın. Zannetmeyin cebinizde param var benim, oturduğum evim var benim, yarın sabah uyandığımızda bunların hiç biri bizim olmayabilir. Çünkü bizi düşünen bir yönetim yok, bizi düşünen bir yönetim olsaydı her sabah kalktığında faiz sebep enflasyon sonuç demezdi. Ekonominin kitabını yazmış ama bizi defterleri yırtar hale getirdi.” şeklinde konuşmasına devam etti.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun’un konuşması sonrası CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP Mesudiye İlçe Başkanı Vedat Karaduman, İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Naşit Oskay, 31 Mart 2019 CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım,  geçmiş dönem Ordu Mesudiye Yeşilce Belediye Başkanı Feyzi Ünal ve CHP Çubuklu Mahalle Temsilcisi Erdem Çelik’de birer selamlama konuşması yaptı.

 

Konuşmalar sonrası alanda bulunan vatandaşlar, Tokatköy’de kentsel dönüşüm ile ilgili yaşanan olumsuzluklardan dolayı kendilerinin de huzursuz olduğunu söyleyerek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün bulunduğu ortamda Çubuklu’da ki kentsel dönüşüm ile ilgili kendilerinden net bilgi almak istediklerini söyledi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İBB’nin özellikle kentsel dönüşüm ile ilgili vatandaşların direkt muhatap olacakları bir çözüm ofisini Çubuklu’da açtıklarını ama vatandaşlar istiyorsa CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün’ün organizesinde her zaman kendileriyle bir araya gelmekten Çubuklu’nun kanayan yarası olan İmar ve Mülkiyet sorunu başta olmak üzere her türlü sorunu görüşerek kanunlar çerçevesinde çözüm bulmaktan memnun olacakları söyledi.

 

Beraberinde ki ekip ile esnaf ziyaretlerine devam eden Torun, Beykoz Ordulular Derneği’ni  de ziyaret etti. Dernek Başkanı Sezayi Biçer hemşerisi Seyit Torun’u çiçek hediyesi ile karşılayarak derneklerinde ağırladı.

 

Beykoz Ordulular Derneği’nin akabinde Ordu İli Mesudiye İlçesi Mahmudiye Mahallesi Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği, Ordu İli Mesudiye İlçesi Çukuralan Mahallesi Derneği ve Giresun İli Doğankent İlçesi Derneği ’de ziyaret edildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun Doğankent Derneği ziyareti sırasında, yeni Kurulan ve Genel Başkanı Ordulu olan Şahlanış Partisi Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız ile de karşılaştı ve ayak üstü sohbet etti.

  

 

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,CHP,CHP Beykoz,Seyit Torun,Çubuklu,Aydın Düzgün

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


08-01-2022 1345 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 502
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 475
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 482
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 405
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 444
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 394
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 491
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 458
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1073
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 926
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 787