AKILLI KARINCALAR İLE DUYGULAR DORUĞA ÇIKTI

11-01-2022 2272 Yorum yok. Yorum Ekle

Özel Akıllı Karıncalar Ana Okulu Sahibi, Radyo Programcılığı yaptığım yıllarda program sponsorum dönemin Of Triko A.Ş sahibi Rızvan Sarıoğlu Ağabeyimin kızı Nuray Özanar Hocamı işyerinde eşim Ayşe hanım, oğlum Derviş ve torunum Zeynep Nil ile birlikte ziyaret ettik.


Nuray Hocamın okulunu üç yıl önce ziyaret edip, bir kez de yılsonu etkinliğine katılmıştım. Eğitim yöneticiliğinin yanı sıra ilçenin Kültür Sanat etkinliklerini de yakından takip eden Nuray Hocam ile bulduğumuz fırsatlarda dertleştiğimizde, Ozan abi okulumu yıllar önce bir kere ziyaret ettin daha da gelmedin sitemlerini hep dinlediğimde, kendisine şöyle söylemiştim. Hocam ben ofisten direk gideceğim etkinliğe göre çıkıyorum, oradan da başka etkinliğe, gün içerisinde çok hareketli oluyorum ve bu sebepten uğrayamıyorum. Bir program yapsam veya boşluk zamanımda aklıma gelse bende gelmeyi çok istiyorum dediğimde, yanımda eşim Ayşe hanımda vardı. Aradan yaklaşık 20 gün geçti Nuray Hocam 10 Ocak uygun mu dediğinde hiç düşünmeden evet dedim. Ve gün geldiğinde 10 Ocak tarihinin gazeteciler için özel gün olması münasebetiyle, o güne özel programlarımı hep Nuray hocamın saatine göre yaptım. Çünkü Nuray Hocam ile 10 Ocak’tan çok önce randevulaşmıştık.


Neden böyle yazıyorum, ortadaki samimiyet duygusunu ve konunun geleceği noktanın iyi anlaşılır olması için affınıza sığınarak böyle detay bir giriş yaptım.


Kararlaştırdığımız saat geldiğinde, biz ailece Akıllı Karıncalar Anaokulu’nun kapısında olduk. Bizleri Nuray Özanar Hocam ve değerli eşi Fatih Bey ve Oğlu Mustafa kardeşim karşıladı.


Hoşbeş faslından sonra hocamın sınıfları gezelim teklifiyle okulun sınıflarını dolaştık ve öğrencilerin yüzlerindeki coşkuyu görüp, yaş kategorisi ilköğretim öncesi olan çocukların sınıfına girdiğimde yaşadığım manzaralar 33 yıllık meslek hayatımın en önemli günü olarak duygularımı doruğa çıkarttı.


Öğrencilerin hepsi günün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olduğunu biliyor ve bugünün anlamına ait öğretmenlerinden ders tahtasında uygulamalı özel ders almışlar. Bununla da kalmamış, Ozan Derviş kimdir ve gazetesinin adına kadar her türlü bilgi ile donatılmışlar. Ben şaşkın şaşkın izlerken birde gazeteciler gününe özel bir şiir hazırlamışlar. Gözlerimdeki yaşlarımı gizleyemediğim ortamda, küçük afacanlar ile gazetecilik ile ilgili sohbet yapıp yaşadığım duygusal ortamdan kurtulmaya çalışırken, bu seferde Nuray Hocamın güne özel adıma hazırladığı plaketi öğrencilerin huzurunda takdim etti. Duygusal ortamdan çıkmamın öğrencilere veda ederek, sınıftan ayrılmadan mümkün olmayacağını düşünerek, öğrencilere ve öğretmenlerine veda ederek Nuray hocamın odasına geçtik.


Kısa bir sohbetten sonra ben çok duygusal olduğum için okul ile ilgili yazı yazmamın zor olacağımı düşünerek, Nuray Hocam ile okul hakkında görüntülü sohbet ettik. Nuray Hocam eşim Ayşe Hanım, oğlum Derviş ve torunum Zeynep Nil ile yaptığımız ziyarette torunuma yaşına uygun eğitici bir oyuncak grubu hediye etti.


Sadece nezaket ziyareti için gittiğimiz Akıllı Karıncalar Anaokulunda meslek hayatımın en güzel gününü yaşayıp duygularımın doruğa çıkması sebebiyle hala kendime gelemedim. Bu sebepten de bu yazıyı bir haber olgusundan ziyade gönül telimden çıkan duygular niteliğinde kaleme aldım.


Teşekkürler Nuray ve Fatih Hocam, Teşekkürler Mustafa Kardeşim,  teşekkürler bu şirin okulun özel öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları en kısa zamanda duygusallığı kenara bırakım haber amaçlı sizlerle buluşmak dileği ile sevdikleriniz ve sevenlerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı günleriniz olsun.   

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


11-01-2022 2272 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

BEYKOZLU OLMA ZAMANI

27-03-2024 Yorum yok. 493
Neyir Erkan Şişman

Oylar Sandığa

27-03-2024 Yorum yok. 467
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

TÜRK FUTBOLUNDA BİTMEYEN KAOS….

27-03-2024 Yorum yok. 471
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEY ON BEŞLİ ON BEŞLİ

27-03-2024 Yorum yok. 399
Erdal Uzuner

SEÇİME GİDERKEN

27-03-2024 Yorum yok. 418
Yaprak Akın

KONUT ALMALI MI !

27-03-2024 Yorum yok. 388
Cüneyt Pulant

Alaattin Köseler Gerçeği

27-03-2024 Yorum yok. 412
Hacı Arıcı

BEREKET İKLİMİ

27-02-2024 Yorum yok. 455
Asiye Çakır

ZAMAN VE HAYAT

27-01-2024 Yorum yok. 1069
Tuncay Ünde

SEVGİLİYE MEKTUP

26-12-2023 Yorum yok. 924
Adem Öztürk "Beykoz Sevdalısı"

Ortadoğu Müslüman mı?

25-11-2023 Yorum yok. 785