Beykoz Çayırı Horona Doydu

03-09-2024 1085 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz Çayır Festivali hız kesmeden devam ediyor. Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği, Beykoz Trabzonlular Derneği ve Beykoz Rizeliler Derneği’nin ortak yöre gecesinde Beykozlular horona doydu.

 

Beykoz Belediyesi’nin düzenlediği Beykoz Çayır Festivali’nin bu akşamki konuğu Başkanlığını Erdal Uzuner’in yaptığı Beykoz Trabzonlular Derneği, Başkanlığını Yalçın Çolak’ın yaptığı Beykoz Rizeliler Derneği ve Başkanlığını İsmet Konca’nın yaptığı Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği oldu.

 

Beykoz Çayır Festivali’nin sunumunu üstlenen Beykozlu Sanatçı Burhan Yıldırım ve Beykoz Doğuş Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ozan Derviş’e Karadeniz gecesinde; Beykoz’un siyaset ve sivil toplum gönüllüsü Erdal Öztürk sunumuyla destek oldu.

 

Düzenlenen yöre gecesine Beykoz Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Beykoz Cumhuriyet Başsavcısı Doç. Dr. Barış Duman, Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Taner Aksu ve Müfit Yetkin, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Özkan Ayduğan, CHP Beykoz İlçe Başkanı Mahir Taştan, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi, Beykoz Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK Temsilcileri ve Beykozlular ile üç derneğinde ilçe dışından özel konukları gecenin katılımcıları oldular.

 

Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ile İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği Polis Memurlarının bağımlılıkla mücadele üzerine gerçekleştirdiği sunumu sonrası dernek başkanları ve yönetimleri sahneye davet edildi.

 

Sahnede Beykozluları selamlayan Beykoz Rizeliler Derneği Başkanı Yalçın Çolak, Trabzonlular Derneği Başkanı Erdal Uzuner ve Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Başkanı İsmet Konca, Beykoz Çayır Festivali için Belediye Başkanı Mimar Alaattin Köseler ve ekibine teşekkür ederek alanda bulunan Beykozlulara iyi eğlenceler dilediler.

 

Protokol konuşmalarının ardından halk oyunlarında marka olan İbrahim Demircioğlu  yönetiminde Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği Halk Oyunları ekibi sahne aldı.

 

Beykozlu sanatçı Semih Aytaç’ın kemençesi eşliğinde okuduğu birbirinden güzel Karadeniz eseriyle ile eşlik ettiği halk oyunları gösterisi izleyenlerinden tam not aldı.

 

Halk oyunları gösterisinin ardından gecenin yıldızları olan Alamatra Grubu ile Onur Atmaca’nın konserine geçildi.

 

Alamatra ve Onur Atmaca, özel repertuarıyla Beykoz Çayırı’nda ucu bucağı görülmeyen ve enfes görüntülerin oluştuğu horon halkaları oluşturdular. Gecenin sonunda Dernek Başkanları sanatçılara Beykoz Kadın Kooperatifi’nin ürettiği el emeği göz nuru ürünlerden armağan ettiler.


Anahtar Kelimeler : Beykoz,Beykoz Belediyesi,Tarihi Beykoz Çayır Festivali,Beykoz Rizeliler Derneği,Beykoz Trabzonlular Derneği,Beykozlu Doğu Karadenizliler Derneği

Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


03-09-2024 1085 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

YAZARKEN BİRAZ EMPATİ YAPILMALI

28-08-2024 Yorum yok. 784
Neyir Erkan Şişman

EN-GEL

28-08-2024 Yorum yok. 631
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

GÖNDELİÇ TEPESİ ÜZERİNE…

28-08-2024 Yorum yok. 675
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 690
Cüneyt Pulant

Kadın Basketbol Takımımız

28-08-2024 Yorum yok. 722
Hacı Arıcı

DOĞDUYSAK ÖLECEĞİZ, GELDİYSEK GİDECEĞİZ

28-08-2024 Yorum yok. 671
Erdal Uzuner

MÜLKİYET VE İMARDAKİ GELİŞMELER

28-07-2024 Yorum yok. 1262
Yaprak Akın

Boğaziçi Kanunu ve Kanunzedeleri-2-

28-07-2024 Yorum yok. 866
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1425