Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa MTAL 48. Dönem Mezunlarını Verdi

14-06-2024 686 Yorum yok. Yorum Ekle

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 50. yılına özel, Japon Hükümeti tarafından kurulan Türkiye’nin ilk denizcilik lisesi olan, Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 48. dönem mezunlarını verdi.

 

Habip Küçükseymen’in Müdürlüğünü yaptığı Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin bahçesinde gerçekleşen mezuniyet törenine Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Sucuoğlu, Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan, KOSDER Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Avni Şan, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Eğitim Şube Müdürü Ramazan Özkan, Okuldan Mezun olmuş Gemi Adamları ile Veliler katıldı.

 

48. Dönem Mezun Öğrencilerin alanda kendilerine ayrılan alana davet edilmesiyle başlayan mezuniyet töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Habip Küçükseymen ve protokol konukları konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet edildi.

 

Protokol konuşmalarının ardından okula katkıları olan Gürkan Ergenç, Mesut Çört, Berk Yavaş, Erol Yesir, Burak Biçer, Kadir Sak ve Gökhan Atabay’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Sevcenur Özcan plaket takdiminde bulundu.

 

Plaket takdimi sonrası Anadolu Teknik Lisesi birincisi Yunus Emre Keçeci ve Anadolu Meslek Lisesi birincisi Nihan Köksal’a plaketleri takdim edildi.

 

Keçeci ve Köksal, okulun mezuniyet kütüğüne isimlerini alkışlarla çaktılar.

 

Tören okulun bayrak filamasının mezun öğrencilerden, okula yeni başlayan öğrencilere devir teslimi ile devam etti.

 

Devir teslim töreni sonrası öğrenciler sınıf sınıf anons edilerek kendilerine öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi.

 

Mezuniyet belgesi takdimi sonrası tüm öğrenciler, mezuniyet törenlerinin olmazsa olmazı olan keplerini atarak yeni bir hayata ilk adımlarını attılar.

 

Mezuniyet töreninin ardından öğrenciler, okulun bahçesinde kurulan alanda doyasıya eğlendiler.

 


Videolar

Toplam 1 video bulundu.

Fotoğraf Galerisi


14-06-2024 686 Yorum yok. Yorum Ekle