Beykoz’un Asırlık Çınarı A.Hisarı Spor Kulübü Hedeflerini Anlattı

12-10-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle

Beykoz’un asırlık spor kulüplerinden Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü, Qadraj Kafe ve Restoran’ın destekleriyle gerçekleşen kahvaltı programında geleceğe dönük hedeflerini sıraladı ve destek istendi.

 

İlker Güner’in Başkanlığını yürüttüğü Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü’nün Qadraj Kafe ve Restoran’da gerçekleşen kahvaltı organizasyonuna İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu(İASKF) Genel Sekreteri ve Beykoz Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği(BİSK) Başkanı Asım Özdemir ile Spor Kulübü Temsilcileri, İBB Sivil Toplum Örgütlerinden Sorumlu Başkan Danışmanı Gülay Demirel, MHP Beykoz İlçe Başkanı Emre Çömlekçi ve İlçe Yönetimi, CHP Beykoz İlçe Başkan Yardımcısı Aynur Bilgi Yavaş ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

 

Gerçekleşen kahvaltı sonrası günün anlam ve önemini bildiren konuşmayı Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner yaptı. Başkan Güner: “Bugün, kulübümüzün başarısı ve geleceği adına çok önemli bir kahvaltı organizasyonunda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Hep birlikte taşıdığımız bu bayrağı daha yükseğe taşımak için yürüttüğümüz çalışmalar ve hedeflerimizden bahsetmek istiyorum. Alt yapımızda yaklaşık 100 sporcumuz var ve bazılarına burs desteği sağlıyoruz. Bu genç yeteneklerin, geleceğin başarılı sporcuları olabilmesi için 4 değerli hocamızla çalışıyor, onlara yıl boyunca düzenli olarak maaş ödüyoruz.

 

Atletizm branşımızın başarılarla dolu bir geçmişi var ve bu başarıları daha ileri taşımayı hedefliyoruz. Burada da yaklaşık 50 sporcumuz var. Futbol A takımımızı şampiyonluğa hazırlıyoruz. Bu alanda da 4 hocamıza düzenli maaş ödemesi yapıyoruz. Bu yıl için bütçemiz klasman gruplarına kadar garanti olmak üzere 4 milyon TL olarak belirlenmiştir. Ancak asıl hedefimiz, klasman gruplarını aşarak BAL Ligi'ne yükselmek ve bu hedefe ulaşmak için gereken bütçeyi 6 milyon TL'ye çıkarmaktır. Bu hedeflere ulaşmak, sadece oyuncularımızın ve hocalarımızın çabalarıyla değil, sizlerin desteğiyle de mümkün olacaktır.

 

Kulübümüz, tüm yaş gruplarında ve aktif olduğu branşlarda toplamda 450 sporcuyu bünyesinde barındırıyor. Bu büyük sorumluluğu ve yüksek bütçeleri sürdürebilmek için sürekli olarak sponsorluk görüşmeleri yapıyor ve ziyaretlerde bulunuyoruz. Bugün geldiğimiz noktada, Hisar’ın itibarını temsil eden bu finansal sorumluluğu karşılayacak bir sponsorluk sistemini oluşturmuş durumdayız.

 

Ancak bu çabaların sürdürülebilir olması için siz değerli Hisarlılar’ın ve gönül verenlerin katkıları büyük önem taşıyor. Az ya da çok demeden kulübümüze düzenli olarak yapacağınız her destek, bizleri daha da güçlendirecek. Kimi için bu katkı ayda 100 TL, kimi için 1000 TL olabilir. Önemli olan, bu dayanışma ve destek ruhunu koruyarak kulübümüzün geleceğini birlikte inşa etmektir. Bugüne kadar verdiğiniz ve bundan sonra vereceğiniz destekler için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüzü hep birlikte daha parlak bir geleceğe taşıyacağımıza inancım tam.” şeklinde konuşmasını tamamlayarak Qadraj Kafe ve Restoran ailesine teşekkür etti. 

 

Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner’in konuşması sonrası kahvaltı programı sona ererken, Qadraj Kafe ve Restoran’ın bahçesine kurulan Türk Bayrağı ve Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü bayrağının önünde hatıra fotoğrafları çektirildi.

 

Not: Mazeretimiz sebebiyle katılamadığımız etkinlikle ilgili fotoğraf ve bilgi desteğinde bulunan Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı İlker Güner ve ERHA Beykoz Talip Ercan’a teşekkür ederiz.

 

 

Anahtar Kelimeler : Beykoz,Anadolu Hisarı,Anadolu Hisarı İdman Yurdu Spor Kulübü,İlker Güner

Videolar

Toplam 1 video bulundu.


12-10-2024 562 Yorum yok. Yorum Ekle
Ozan Derviş

Dokuzuncu köy ile onuncu köy arasında yolculuk...

26-09-2024 Yorum yok. 889
Neyir Erkan Şişman

SAHİP ÇIKIN

26-09-2024 Yorum yok. 743
Tekin Toklucu "Ters Köşe"

OZAN DERVİŞ İLE DOBRA DOBRA...

26-09-2024 Yorum yok. 769
Tuncay Ünde

Beykoz Devlet Hastanesi’nde Önemli Gelişme

26-09-2024 Yorum yok. 841
Yaprak Akın

Boğaziçi İmar Kanunzedeleri-3-

28-09-2024 Yorum yok. 716
Erdal Uzuner

KONUT SORUNU VE DÖNÜŞÜM

26-09-2024 Yorum yok. 795
Hacı Arıcı

BEYKOZ’DA GENÇLER VE GENÇ BİR SİYASETÇİ

26-09-2024 Yorum yok. 943
Cüneyt Pulant

Ümidimiz umutsuzluğa döndü...

26-09-2024 Yorum yok. 893
Feride Gündüz "Hoş Kalem"

HEPİMİZ SORUMLUYUZ

28-08-2024 Yorum yok. 1046
Asiye Çakır

ERİYORUZ !...

28-07-2024 Yorum yok. 1492